Gastinstructie 2020

Unieke Clinic op Terschelling ! 

Wanneer?

Donderdag 15 t/m Zaterdag 17 Okt 

Waar? 

Horp bij Jaap Haan 

Waaruit kun je kiezen ?

 -Je kunt een kaartje kopen als toeschouwer en meekijken bij de thermografie, de behandelingen, trainingen, demonstratie die word gegeven, praktijk in het rijden. En meedoen aan de theorie dag ! 

 - Of meedoen met je paard. Er word een thermografie met 42 foto’s gemaakt om een compleet beeld van je paard te krijgen. Waar zitten er eventuele blokkades of zijn er andere dingen te zien? Je kunt alles vast stellen door een thermografie dmv warmte verschillen ! 

Vanuit hier word er behandeld en op een duurzame manier getraind. Hoe krijg ik mijn paard op de juiste manier in balans zonder te compenseren. Aan de hand daarvan krijg je training in grondwerk, het rijden, behandelen en doe je ook mee aan de theorie! 

Ook word er gekeken naar hoefbeen balans!

Lijkt het je interessant ? Of wil je meer informatie over deze Clinic, kijk dan op de website:   www.equicare-plus.com. Tevens kunt u hier de kaarten bestellen www.equicare-plus.com.

Er zijn nog 3 plaatsen vrij om met je paard mee te kunnen doen. Nog 5 plaatsen vrij als toeschouwer. Wacht niet te lang 😃

Wij kijken ernaar uit ! 

Mvg, 

Team:  equicare plus 

 

 

Gebruik manege voor betaalde (privé) lessen

Het is toegestaan om de buitenmanege van De Terschellinger Ruiters als gecertificeerde instructrice te gebruiken voor het geven van betaalde privélessen.

Optie 1:  Privéles in de verenigingbak gegeven door gast instructie (een gast instructrice is niet lid van onze vereniging). Alle instructeurs van buiten af betalen € 100,- per weekend (vrijdag t/t zondag) of € 50,- per dag. De lessen mogen uitsluitend gegeven worden op tijden dat er geen ingeroosterde verenigingslessen zijn. Tijdens de lessen van de gastinstructrice kunnen de overige leden geen gebruik maken van de bak.

Optie 2: Privéles in de verenigingbak gegeven door gast instructie (een gast instructrice is niet lid van onze vereniging). Alle instructeurs van buiten af betalen € 30,- per uur. De lessen mogen uitsluitend gegeven worden op tijden dat er geen ingeroosterde verenigingslessen zijn. Tijdens de lessen van de gastinstructrice kunnen de overige leden geen gebruik maken van de bak.

Optie 3: Instructeurs (lid van onze vereniging) willen de bak gebruiken voor privé (groeps)lessen, ze betalen € 20,- per uur. Deze optie boek je voor een kwartaal. Het (privé)lesuur zal worden opgenomen in de lesagenda. Wekelijks zal de bak voor dat bepaalde uur gereserveerd zijn voor de privéles. De overige leden kunnen dat uur geen gebruik maken van de bak.

Optie 4: Instructeurs (lid van onze vereniging) willen de bak gebruiken voor privé lessen met max. 3 personen, ze betalen € 2,= per lessende persoon. Tijdens deze privéles mogen alle overige leden gewoon gebruik maken van de bak.

Van alle instructrices die les geven (ook privé les) op ons terrein, wil het bestuur graag een copy van de lesgeefbevoegdheid. Dit i.v.m. mogelijke ongevallen en de verzekering!

Natuurlijk is het altijd mogelijk om iemand gewoon te helpen of wat aanwijzingen te geven! Maar wordt er betaald voor de les, dan moet de instructrice de vereniging hiervoor een (kleine) vergoeding geven. 

Wilt u meer weten over de vergoedingen, die wij als vereniging vragen voor één van deze drie opties neem dan contact op met onze penningmeester.

Martien Verduyn

E-mail: martienverduyn@hotmail.com

Natuurlijk is het altijd mogelijk om iemand gewoon te helpen of wat aanwijzingen te geven!