Heel hartelijk welkom op de website van Vereniging De Terschellinger Ruiters. Op deze site kunt u veel informatie vinden over onze vereniging en haar activiteiten. Mocht u na het lezen van de site nog vragen hebben of heeft u tips voor ons, dan kunt u dit melden op de contactpagina!

Tot ziens bij De Terschellinger Ruiters

Formerum Terschelling

Laatste Corona Nieuws

14-10-2020

Lessen mag, mits.......

Wel paardrijden, geen wedstrijden voor volwassenen.
Paardrijden en het volgen van lessen of trainingen is toegestaan indien 1,5 meter afstand gehouden wordt. Dit is mogelijk omdat de paardensport geen teamsport en geen contactsport is. Paardensport vindt bij ons buiten plaats waardoor bij de meeste disciplines altijd 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Er geldt een verbod op wedstrijden voor volwassenen. Onderlinge wedstrijden voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar van dezelfde club/vereniging zijn toegestaan, zonder publiek.

Samengevat gelden de volgende maatregelen voor tenminste de komende twee weken en misschien langer, in de paardensport:
1. We kunnen blijven paardrijden: lessen en trainingen mogen doorgaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
2. Er worden geen wedstrijden verreden. (Voor topsporters gelden uitzonderingen, zij worden hierover zsm geïnformeerd door de KNHS.)
3. Onderlinge wedstrijden voor kinderen t/m 17 jaar zijn toegestaan onder de volgende voorwaarden:
• Er worden geen ruiters en paarden van buiten de betreffende vereniging of manege toegelaten. (Let op: wedstrijden hoeven niet te worden aangevraagd en zijn niet voor winstpunten.)
• Er wordt onderling 1,5 meter afstand gehouden.
• Publiek is niet toegestaan.
4. Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur).
5. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Het maximum van 4 personen per les geldt niet voor jongeren onder de 18 jaar. Alleen onderlinge wedstrijden zijn toegestaan onder de voorwaarden zoals vermeld bij punt 3. Kinderen met klachten blijven thuis.
6. Er vindt een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de les, training of onderlinge wedstrijd. Dit houdt in dat vooraf aan ruiters gevraagd wordt of zij geen gezondheidsklachten hebben die passen bij het coronavirus.
7. Na afloop van de les, training of onderlinge wedstrijd geldt, voor iedereen vanaf 13 jaar, de maximale samenkomst- en gezelschapsgrootte van vier personen.
8. Ruiters moeten de sportaccommodatie verlaten zodra zij klaar zijn met hun les, training en/of onderlinge wedstrijd.
9. Er mag geen publiek (ook geen ouders) aanwezig zijn bij paardensportactiviteiten. Dit geldt ook voor lessen en onderlinge wedstrijden. Voor noodzakelijke ondersteuning of hulp bij het sporten kan een uitzondering worden gemaakt.
10. Sportkantines, horeca, kleedkamers en douches op sportaccommodaties zijn gesloten.
11. Voor iedereen van 13 jaar en ouder geldt een dringend advies een niet-medisch mondkapje te dragen in de binnenruimtes van de paardensportaccommodaties. Tijdens het paardrijden hoeft het mondkapje niet gedragen te worden.
12. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Wat hebben we de laatste tijd aan sponsoring ontvangen van SponsorKliks

 

De SponsorKliks transacties van September 2020 zijn bijgewerkt.
Klik op onderstaande link voor het overzicht van Terschellinger Ruiters.
https://www.sponsorkliks.com/products/commissions.php?club=4957

Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via onderstaande link iets koopt, bijvoorbeeld bij Coolblue, About You of Bol, dan ontvangt Terschellinger Ruiters geld van SponsorKliks. De link bevat nl. een code om Terschellinger Ruiters te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar "gratis sponsoren".

Bekijk andere winkels op de SponsorKliks-pagina van Terschellinger Ruiters via:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=4957&so=ma